Ester Gebuis Fotografie

Fotograferen is meer dan kijken alleen. Fotograferen is zien. Contact maken. De emotie opzoeken. Intimiteit creëren. Een karakter vastleggen. Of het nu gaat om portretfotografie of reisreportages, mijn beelden vertellen het verhaal.

Als kind was ik altijd in de weer met composities. Mijn kamer zag er geen maand hetzelfde uit en ook mijn outfits zocht ik met zorg bij elkaar. En alhoewel mijn vader als fotograaf werkte, kwam ik er pas tijdens een cursus fotografie achter dat ik dezelfde passie voor beeld had als mijn vader. Sindsdien wist ik wat me te doen stond: fotograferen. Na mijn studie aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag kon ik aan de slag bij een gerenommeerde fotograaf. Hij was mijn leermeester. Na vijf jaar was het tijd om voor mezelf te beginnen. Inmiddels fotografeer ik al jaren voor verschillende opdrachtgevers, maak ik portretten van bekende en onbekende mensen en heb ik voor mijn werk en door mijn lens al veel moois van de wereld gezien.

Als fotograaf vraag je veel van de mensen die voor je camera staan. Pas wanneer zij zich verbonden met je voelen, laten ze zien wie ze echt zijn. Het is aan mij die verbinding aan te gaan en authentieke, kwetsbare portretten te maken.

Klanten :

Holland Herald, Flying Dutchman, Anecdote, Gray Label, Yaya, Residence, Lugarde, Elegance, Margriet, Jake Fisher, Grazia, Beaumonde,Vrouw Magazine, Libelle, Lief lifestyle, Joolz, Joop van den Ende Producties, Jumbo, Media Partners, AVRO, KRO,TROS, Gall & Gall, Rabobank, Landal Green Parks, Van den Assem, Nexans, schoenen, L’Altradonna, Home Deco Center, Happinez, Vriendin, Grunchy, Kleertjes.com, Kinderen, Wij Jonge Ouders, Fabulous Mama, Spoor, Zin, Santé, Flair, Nouveau, Eijerkamp Wonen, Veldhuis & Kemper, Ernst Daniël Smid Theatertour, Ouders Van Nu, Cilo, Soda Bodyfit, Jochem Myjer, Mezza